Pressröster & kommentarer

Tack, antihalkstrumpan var fin och säker på hala golv.

Lätta och smidiga att ha på foten. Antihalksockan "SÄKER" har blivit ett måste för mig.

Mitt varmaste tack för de bästa halksockor jag någonsin haft. Nu skall jag tala om för mina vänner hur man kan förebygga att inte falla omkull inomhus.

Absolut de bästa halksockor som min gamla mor har haft. Hon skulle inte kunna vara uppe med rullatorn utan dessa. Bra kvalitet även efter tvätt. Tack för en utomordentligt bra produkt.

Tack för utomordentliga diabetessockor. Helt suverän kvalitet.

Halksockorna är väldigt sköna - och säkra! Tack!

Är mycket nöjd med era sockor. De första jag beställde är till min 90-åriga mor som använder era halksockor dagligen, och hon är väldigt nöjd med dem. De jag nu har beställt är till min man och även jag använder era antihalksockor.

Halksockorna är verkligen bra och har hindrat min gubbe att halka från sängkanten.

Kan bara tillägga att min far som fick era antihalksockor inte har tagit dem av sig sedan han fick dem. Så tack för underbara halksockor och hoppas att jag får beställa mera av er.

Era anti-halksockor är en utmärkt julklapp eller födelsedagspresent, speciellt till äldre. Då slipper de halka omkull inomhus på hala golv.

Halksockorna är jättebra att ha när man har vattengympa.

Dessa halksockor fungerar! Jag har haft mina sedan i somras och använt dem ofta. Halkskyddet är fortfarande efter många tvättar mycket bra.

Lätt att sparka sig fram i rullstolen tack vare antihalksockan "SÄKER". Känns tryggt även när man skall resa och sätta sig.

Halksockan "SÄKER" är utmärkt vid arbete i vävstol så att man inte slinter på tramporna.

Jag skulle inte klara mig utan halksockan "SÄKER". Har på mig dem även när jag sover.

"VID" är förmodligen världens bästa sockor.

Tredje gången jag köper halksockan "SÄKER". Både jag och min sambo älskar dem.

Varukorg